Az Iveco és a Plus közösen tesztelik autonom rendszereiket


Az IVECO, a CNH Industrial haszonjármű-márkája (NYSE: CNHI / MI: CNHI) csatlakozott a Plus-hoz (korábban Plus.ai), az önvezető teherautó-technológia globális szolgáltatójához, mint európai partnerük egy kísérleti projekt európai elindításához. és Kína, hogy megkezdjék a Plus autonóm teherszállítási technológiájának validálását és integrációját az IVECO legújabb generációs S-WAY nehézteherautójával.

Ez az első közös próba a Plus integrált rendszerének teljesítményét teszteli és demonstrálja az IVECO S-WAY-ben a környezetek és vezetési körülmények széles körében. Az átfogó tesztelés ezen szintje, amely a bevezető (vagyis vezetővel a fedélzeten) PlusDrive megoldást és a 4-es szintű autonóm vezetési technológiát egyaránt használja, segít az adatok összegyűjtésében és az S-WAY autonóm gyártás szerves részét képező tervezés validálásában.

Marco Liccardo, az Iveco Csoport technológiai és digitális vezérigazgató-helyettese elmondta: „Mint az egyetlen autonóm teherszállítási technológiai vállalat, amely már megkezdte kereskedelmi termék szállítását a nehézfuvarozási szektorban tevékenykedő ügyfelek számára, a Plus egyértelmű és meggyőző stratégiát dolgozott ki a piacra dobáshoz. először egy bevezető megoldás, majd egy 4. szintű autonóm teherautó. Ez összhangban van az automatizáltabb és biztonságosabb teherautó vevőközpontú elképzelésével, amelynek célja a termelékenység javítása és az üzemeltetési költségek csökkentése.”

„Mindig is hangsúlyoztuk, hogy kiterjedt tesztelésekre van szükség annak igazolására, hogy az autonóm vezetési rendszer képes-e kezelni a különféle időjárási, terepen és vezetési forgatókönyveket. Ez a kísérleti program felgyorsítja erőfeszítéseinket olyan autonóm teherautók gyártásának megkezdésére, amelyek a Plus gyártásra kész, nagy teljesítményű, teljes, 4-es szintű autonóm vezetési technológiáját ötvözik az IVECO mélyreható mérnöki szakértelmével, valamint a biztonságra és a fenntarthatóságra összpontosítanak” – mondta Shawn Kerrigan, COO és társalapító. a Plus.

READ  A teszt alapján a LED fényszoró jobb
Share

You may also like...