Zsíros kenyér-teszt hagymával

Időnként beleakadunk,  méltán világhírűtlen,  önjelölt gasztrotrógerek posztjaiba…

Ha akarjuk, ha nem látjuk/halljuk a különbző médiafelületek gasztronómiai “próbálkozásait”…

Gondoltunk egy nagyot!

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy tesztekben vezetjük be a nagyérdeműt az ételek világába.

Íme első szárnypróbálgatásunk, a zsíros kenyér, hagymával.

Elkészítése rém egyszerű és alapanyagigénye sem túl nagy.

Ráadásul – szó szerint – enni valóan ízletes!

Hozzávalók:
– előre szeletet “toast”kenyér
– zsír a mutertól (esetleg nagymutertól)
– hagyma

Elkészítés:
“Hámozzuk meg”, majd szeleteljük fel a hagymát és szórjunk rá némi sót – ízlés szerint.
Nyissuk ki a vajasdobozt, amiben az anyutól (nagymamitól) kapott zsír található. Fogjuk meg egy kézzel a szeletelt kenyeret, majd kés segítségével kenjünk rá a zsírból – ízlés szerint.

Tálalás:
LÓFASZT!
Harapjuk a kenyeret és tömjük a pofánkba a hagymát!

Egészségükre!

😀

(A #hulyeakinemnormalis támogatásával!)

 

Langó Éva választott

 

Megosztás


Kapcsolódó bejegyzések