Kipróbáltuk a Sportkaját

Azzal kezdeném, hogy nem tesztnek indult. Egyszerűen csak egy hétvégi összeröffenésre, nagy tételben kellett húst vásárolnom és akkora meglepetés ért, hogy még most is nehezen térek magamhoz. Na de kezdjük az elején…

Kis családom kitalálta, hogy péntekre meghívnának néhány ismerőst egy laza kerti grillezésre. A néhány ismerősből felállított listát végignézve azonban tekintélyes mennyiségű kajáról kell gondoskodnunk, így már az előző hétvégén az összes általunk ismert hentestől a vágóhídig mindent végigjártunk, majd egy ismerőstől kaptuk meg a Sportkaja weboldalának címét. Online rendelhető sportkaja… Részemről az utolsó pillanatig fenntartásokkal kezeltem az online húsvásárlást, de engem meggyőztek.

A letisztult, könnyen értelmezhető weboldal Piac menüpontja alatt mindenki könnyen megtalálhatja amire szüksége van. Nekem sem kellett sokat keresgélnem, hogy rátaláljak a csirkemell és a csirkecomb filére. Regisztráció nélkül pakoltam meg a virtuális kosaramat, majd úgy döntöttem mégis regisztrálni fogok, így arról nincs információm, hogy igényli-e a regisztrációt a vásárlás. Fizetési módoknál háromféle variációt ajánlott fel az oldal, bankkártyás fizetést, előre utalást vagy utánvétet, szállítási opcióként pedig vidékre MPL Futár, Budapesten pedig saját futár viszi házhoz a megrendelt termékeket. Mivel Budapest közigazgatási határától kb 2 kilométerre lakom, gondoltam bepróbálkozom a budapesti szállítással. Nem is kellett csalódnom. Hétfőn délután megrendeltem a termékeket, folyamatosan tájékoztattak e-mailben a megrendelésem állapotáról, így én szerdai szállítással számoltam. Szerda délután a megadott telefonszámon felhívtak és jelezték, hogy “kicsit félrenyomtam a szállítást illetően, mert ez már vidék”, de megoldják és csütörtök délután megkapom a rendelt csomagot. Így is történt!

Csütörtök délután érkezés előtt fél órával hívtak, hogy hozhatják-e a csomagot és az ígért időpontban ide is ért a doboz. Éppen nagy munkában voltam ezért párom ment ki a kapuba a csomagért, én sajnos a “futárral” nem találkoztam, pedig szivesen beszélnék vele. A csomag előre ki lett fizetve, egy fillért nem fogadott el külön a szállításért/pakolásért, pedig próbálta párom többször is meggyőzni, hogy Ő is jobban jár ha elteszi a jattot.

Csomag a konyhában, párom beszámolót tart a “futárról”, én már tépem is a doboz tetejét és szedem elő a gondosan becsomagolt árut. Nem nagyon lehet szavakkal leírni a látványt ami fogadott, ezért csináltam néhány fotót:

 

Fotók után újra gép előtt, lányok a konyhában készítik elő a húst holnapra, én pedig folytatom a munkát és már nyugodt lehetek a pénteki kajaparti felől, hiszen első osztályú árut kaptunk. Ezúton is szeretném megköszönni a Sportkaja csapatának a gyors, rugalmas szállítást és a dobozban talált ajándékot. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még rendelni tőlük!

 

Tartós teszten az Alpha Industries CWU 45 kabát

Megosztás


Kapcsolódó bejegyzések